Een jong gevoel

Het is iets wat iedereen wil vast blijven houden, jeugdig voelen. De uitspraak, je bent zo jong als je je voelt geldt natuurlijk alleen als een persoon zich ook jong voelt. Het kan zijn dat je in de spiegel kijkt en dat jonge gevoel eigenlijk direct weer kwijt raakt. Nu is een mogelijkheid om niet meer in de spiegel te kijken. Echter wordt dit afgeraden omdat het  belangrijk is voor de mens om een juist zelfbeeld te hebben, dit wordt versterkt door dagelijks jezelf te bewonderen.

Cosmetisch

Tegenwoordig is de wetenschap zo ver dat wij als mensen qua uiterlijk door de jaren heen nagenoeg hetzelfde kunnen blijven. Ook als mensen bijvoorbeeld niet blij zijn met het beeld dat ze in de spiegel zien zijn daar oplossingen voor. Dit kan natuurlijk ook door middel van plastische chirurgie. Hierbij zijn tegenwoordig alle mogelijke delen van het lichaam aan te passen. Zo kunt u denken aan een facelift, vergroting of verkleining van borsten, weg laseren van een tattoo of een haartransplantatie in Turkije. Door dit over de grens te doen kunt u genieten van een hoop voordelen. Veel Nederlandse ingrepen zijn duurder door de salaris-, operationele & huisvestingskosten. In Turkije is het tegenwoordig booming business om plastische chirurgie te laten doen. Door de vele vragen hiernaar en het goed geschoolde medisch personeel is dit één van de meest bezochte landen als het om dit onderwerp gaat.

Zelfvertrouwen

Vooral bij mannen kan het zelfvertrouwen over de jaren heen aanzienlijk teruglopen. De eens zo mooie haardos wordt steeds dunner. Het bierbuikje wordt steeds groter. De grijze haren komen steeds meer door. Kortom de man heeft het door zijn leven heen maar zwaar. Een gemakkelijke manier om dit vertrouwen toch weer terug te krijgen is door de haardos weer bij te vullen. Tegenwoordig zijn er vele manieren voor de behandeling van de haargrens. Eén van de meest revolutionaire is toch wel de FUE haartransplantatie. Hierbij worden de haarzakjes verwijderd uit een punt van het lichaam waar deze nog in overvloed zijn. Vervolgens worden deze in een speciaal bad gelegd waar groeivloeistof in zit. Hierdoor zullen de haarzakjes beter en sneller groeien. Als dan de haarzakjes weer terug worden getransplanteerd zullen deze weer groeien en ervoor zorgen dat de haren er weer uit zien als in de tienerjaren. De donorgebieden groeien vaak dezelfde dag nog dicht en de plekken waar het haar getransplanteerd is zullen vaak binnen enkele dagen volledig in het eigen hoofd weer vast zitten.