Een tapas kerstpakket is echt een leuk idee!

Je kunt tegenwoordig ieder kerstpakket online bestellen. Je hoeft je niet meer te houden aan de traditie van soep uit blik en soepstengels en ragout met bijpassende bakjes. Nee, je kunt tegenwoordig zelfs kiezen voor een tapas kerstpakket. Dat is misschien een risico, want er zijn altijd mensen die alleen de Hollandse pot eten, maar een tapas kerstpakket is echt de moeite waard. Het bestaat uit heerlijke kleine hapjes en leuke schaaltjes om deze in te serveren. Natuurlijk mag een lekkere wijn dan ook niet ontbreken. 

Waarom zou je kiezen voor een tapas kerstpakket?

Het kan, bijvoorbeeld, zijn dat je veel zaken doet met Spanje. Dan is het wel zo leuk om je medewerkers kennis te laten maken met een deel van de Spaanse cultuur. Een tapas kerstpakket kan daaraan bijdragen. Kleine hapjes zijn leuk voor tijdens het kerstbuffet of gewoon tijdens een gezellige avond tafelen met vrienden. Het komt altijd weer goed van pas om zulke dingen in huis te hebben. Met een tapas kerstpakket hoeven je medewerkers voor één van de kerstdagen geen boodschappen te doen. Een filmpje aanzetten en gezellig met het hele gezin een film kijken en ondertussen lekker snoepen van al het lekkers. Je medewerkers kunnen zelf bepalen wat ze met het tapas pakket gaan doen.

Wil je meer op de traditionele toer?

Dan kan dat ook zeker en, ook niet onbelangrijk, je kunt het net zo gek en duur maken als je zelf wilt. Kies voor een kistje met één of twee flessen goede wijn of pak uit met een héél groot kerstpakket. Het is helemaal aan jou. Kies voor een traditioneel pakket met soep en lekkere koekjes en allerlei andere leuke dingen. Je kunt ook gaan voor iets minder traditioneel en een kerstpakket kiezen waarvan de inhoud bestaat uit Italiaanse producten. Denk dan aan olijfolie, wijn en pasta. Dat geeft ook nog eens leuk weg.

Bestel online en doe het snel

Je hebt nog even om een tapas kerstpakket of welk ander kerstpakket dan ook te bestellen. Dat doe je gewoon online. Wacht niet te lang, het kan zomaar zijn dat het kerstpakket waar jij je zinnen op hebt gezet nog wel voorradig is, maar niet meer in de hoeveelheden die jij voor ogen had. Heb je vragen of wil je zelf een kerstpakket samenstellen? Dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt via de site de klantenservice contacten. Zij helpen je graag verder en vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.